השבוע נערכה פעילות שעת הקוד בבית הספר.
מדובר על פעילות המתקיימת זו השנה השביעית בכל העולם ומאפשרת לילדים להתנסות בשעה אחת של תכנות וכתיבת קוד בדרך כיפית ומהנה: פעילות שעת הקוד 2021
מדובר על יוזמה עולמית שמזמינה ילדות וילדים להתנסות בשעה אחת של כתיבת קוד וללמוד על חדשנות טכנולוגית בדרך חוויית ומהנה.
השנה שעת הקוד התקיימה בסימן חיבורים בין מדעי המחשב למקצועות שונים הנלמדים בבית הספר. במאה ה- 21, היכולת לכתוב קוד וליצור באמעות טכנולוגיה חשובה גם למי שירצו לעסוק בעתיד בחקלאות, רפואה, משפטים, אדריכלות או מוזיקה – השילובים עם מדעי המחשב כבר נמצאים בכל מקום ומשפיעים על כל תחומי החיים.
במסגרת הפעילות תלמידות ותלמידי כיתות ג'-ו' בחרו פעילות אינטראקטיבית של כתיבת קוד מתוך אתר התוכנית. כ- 300,000 ילדות וילדים לקחו חלק באירועי "שעת הקוד" ובהם גם ילדות וילדי בית הספר שלנו.
תודה ללאורה, רכזת התקשוב שלנו, על ארגון הפעילות והוצאתה לפועל.
תודה גדולה לכל ההורים שהגיעו במהלך השבוע לסייע לנו ולכיתות בפעילות.
נתראה בשנת הקוד 2022!















